Саакашвілі зустрівся з Насаликом і закликав іванофранківців обов’язково взяти участь у виборах


Ігор Насалик зустрічався із Міхеілом Саакашвілі, головою Одеської ОДА, під час його візиту до Івано-Франківська.

Темою розмови були реформи, які треба впроваджувати на місцевому рівні, та децентралізація влади.

Про це розповів сам Насалик. 

«Наші міста, здавалося б, дуже різні – і за розміром, і за історією, і за характером. Але проблеми, які стоять перед нами, багато в чому схожі. Ми маємо скасувати злочинні схеми всередині міського бюджету, з яких кормляться корупціонери, маємо забезпечити гідне життя наших громадян, забезпечити достойне майбутнє наших міст та їх мешканців. Маємо впроваджувати ті реформи, яких потребує суспільство, і ефективно користуватися тими можливостями, що їх надає децентралізація», − розповів Насалик.

Він зазначив, що досвід роботи Саакашвілі є дуже корисним для України.

«Робота пана Міхеіла останні півроку головою Одеської ОДА доводить, що корупцію в України треба і можна перемагати. Його приклад показує – як тільки корупція відступає від своїх позицій, суспільство одразу ж отримує значний поштовх для розвитку. Зростає економіка, молоді люди мріють не поїхати з рідного міста, а працювати в ньому – бо в них з’являється можливість реальних соціальних ліфтів, реальна можливість гідно працювати і зростати професійно. Ця боротьба жодним чином не відлякує, а приваблює інвесторів, які хочуть грати за правилами, а не гратися із правилами», − сказав Насалик.

Нагадаємо, сьогодні Міхеіл Саакашвілі виступив перед громадою Івано-Франківська у міському драматичному театрі. Він закликав мешканців обов’язково проголосувати у другому турі виборів міського голови.