Саундтреком до фільму відомого прикарпатця стала пісня Потапа та Олега Винника


«Скажене весілля» - український комедійний фільм, режисера Влада Дикого та дебют відомого прикарпатського шоумена Юрія Горбунова в якості продюсера повнометражного фільму.

Олег Винник приємно здивував своїх шанувальників. Він записав пісню під назвою "Найкращий день" з продюсером і репером Потапом, яка стала другим офіційним саундтреком до української комедії "Скажене Весілля". До речі, артисти також знялися у цьому фільмі, пише "ТСН"

"Після того, як я побачив сцену з Олегом у фільмі, відразу зрозумів, що бути дуету! Ми зустрілися, все обговорили, і вже на наступний день куражно, весело і "по-скаженому" записали пісню на студії. Взагалі, унікальна ситуація, коли двоє різнохарактерних харизматичних чоловіків зустрічаються на одному знімальному майданчику: співають, танцюють та грають на музичних інструментах. Кліп вийшов дуже класним!" – розповів Потап

Нагадаємо, стрічка розповідає про те, як директор районного краєзнавчого музею Василь Середюк, відправляючи доньку Катю до Франції на навчання, і не очікував такого повороту — місяць назад вона повідомила, що виходить заміж за французького лікаря — кардіохірурга Франсуа.

«Середюки — європейська родина!» — це гасло почув в районі кожен особисто від Василя. Яке ж було його здивування, коли він побачив, що омріяний європейський зять — афрофранцуз. Організувати весілля так, щоб воно не відбулося, — здається прекрасною ідеєю. Але коли на заваді стоїть справжнє кохання — невідомо, чи вдасться такий план реалізувати.

Фільм вийде в український прокат 4 жовтня.