СБУ просить прикарпатців повідомляти про злочини чи можливі теракти на телефон довіри


Управління СБУ в Івано-Франківській області з питань безпеки просить громадян у разі потенційної небезпеки телефонувати на телефон довіри.

Шановні краяни! Якщо Вам стала відома інформація, яка може свідчити про вірогідне загострення ситуації у сфері безпеки, перебування в регіоні підозрілих осіб, підготовку до скоєння кримінальних правопорушень, наміри здійснення сепаратистської, терористичної, диверсійної чи розвідувально-підривної діяльності, просимо Вас телефонувати в УСБУ в Івано-Франківській області за номером цілодобової телефонної лінії (0342) 59-03-03 або за цілодобовим номером чергового по Управлінню (0342) 52-22-95.

Ви можете також повідомляти про підготовку чи вчинення кримінальних правопорушень, віднесених до підслідності слідчих органів безпеки, за безкоштовним номером цілодобової «гарячої лінії» Служби безпеки України 0 800 501 482 або на електронну скриньку callcenter@ssu.gov.ua в Центральне Управління СБ України в м.Києві.

Ваші повідомлення будуть ретельно розглянуті, у кожному випадку Службою безпеки України буде вжито заходів у відповідності до діючого законодавства.

Прес-служба Управління СБУ в Івано-Франківській області