Ще одного із банди, що напала на хату прикарпатського війта взяли під варту


За процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області встановлено другого злочинця, який підозрюється у розбійному нападі та умисному вбивстві у селі Стратин Рогатинського району.
Нападника затримано в порядку ст. 208 КПК України у м. Луцьку, та вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 («Розбій»), п. 6, п.12 ч. 2 ст. 115 («Умисне вбивство») Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в березні минулого року групою осіб вчинено розбійний напад на житловий будинок в селі Стратин Рогатинського району, під час якого позбавили життя потерпілу й відкрито заволоділи майном подружжя.
  
Як повідомив начальник відділу прокуратури області Юрій Фреїшин, сьогодні слідчим суддею Івано-Франківського міського суду клопотання прокуратури області про обрання затриманому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою задоволено в повному обсязі.

Відповідно до ухвали суду підозрюваний, на час досудового розслідування утримуватиметься в установі виконання покарань протягом 
60 днів.
 
Досудове розслідування триває. Зловмиснику загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі. Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.