Що приготував обласний драмтеатр для іванофранківців у квітні


Івано-Франківський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Івана Франка опублікував репертуар вистав на квітень.

Загалом іванофранківці зможуть побачити 24 вистави, інформує кореспондент Бліц-Інфо

Серед запланованих вистав, актори також зіграють шість прем'єр: 4 та 23 квітня - виставу - обман без антракту "Кар'єрні ігри", 5 та 6 - актори зіграють неоОперу жаху "HAMLET". 

«Цей "Hamlet" – емоційний і небезпечний, і в цьому сенсі він, очевидно, прагне відповідати нинішньому часові, теперішньому дню – емоційному, драматичному, небезпечному...»

"Hamlet" Ростислава Держипільського - це трагедія про невідворотність одвічних помилок людства, продиктованих гріховними бажаннями влади, грошей та інших спокус. Окрім традиційних героїв Шекспіра, до постановки Держипільського додалися Відьми-Еригинії( Богині помсти) у цьому випадку самопомсти людства яке саме себе знищує.

А вже 19 та 27 квітня відбудеться прем'єра вистави "Красуня та чудовисько". Також 19 квітня актори зіграють ще одну прем'єру - "Убити Кароля!". Наступного дня, 20 квітня для поціновувачів театру покажуть осучаснену комедію "За двома зайцями". А у останні дні місяця - 29, 30 квітня відбудуться прем'єри вистави "Пристрасті ТІЛЯ".

Світлина від Івано-Франківський обласний музично-драматичний театр ім. І.Франка.