Що пити впродовж дня, щоб отримувати від цього задоволення


За статистикою, люди в середньому щось п’ють приблизно 8 разів на день. Ми цьому просто не надаємо уваги, це для нас так само звично, як дихати. Однак пити істотно менше чи вживати виключно воду можуть змусити нас лише якісь екстремальні обставини.

Вода, звичайно, основа всього, але у нашому повсякденному житті багато інших різноманітних напоїв! Вони стають частиною культури і традицій, допомагають самовиразитись та підкреслити індивідуальний стиль, пише УП.Життя

Чи можна поповнювати водний баланс чимось іншим, окрім води? Як пити? Що пити, коли очі розбігаються від розмаїття різного розміру яскравих упаковок? Скільки пити та, врешті, коли, та з ким пити?

Як бути сучасним, модним, тусовочним і при цьому не відмовлятися від своїх уподобань, зокрема, улюблених напоїв? На всі ці питання будемо шукати відповіді у спецпроекті "Напої у нашому житті".

Загальновідомо, що для нормального функціонування організму людині впродовж дня необхідно вживати щонайменше 1,5 л рідини. Звичайно, будь-який дієтолог вам скаже, що найкраще пити звичайну столову воду.

Але чи не викличе це у вас, м’яко кажучи, нелюбов до води? Ні. Таке нам не підходить. Ми пропонуємо підтримувати сучасний ритм життя, достатньо пити і при цьому отримувати задоволення. Пропонуємо вам свій варіант, що і коли пити впродовж дня.