Сергій Притула став секс-тренером для відомого франківця


Напередодні в мережу виклали офіційний тізер-трейлер романтичної комедії "Секс і нічого особистого".

Одну із головних ролей у ньому виконує актор з Івано-Франківська Роман Луцький, повідомляє Бліц-Інфо з посиланням на Держкіно.  Також у фільмі знімався відомий шоумен Сергій Притула, який виступає у ролі секс-тренера для героя фільму, якого грає Луцький.

Кінопроект повнометражної стрічки «Секс і нічого особистого» став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Режисером фільму є Ольга Ряшина.

Фільм вийде на великий екран 14 лютого 2019 року.

"Коли кохана дівчина «виносить тобі гарбуза», мотивуючи це тим, що ти повний нездара в ліжку – це означає, що щасливому життю прийшов кінець, принаймні статевому. Але Сергій зустрічає стриптизерку Діану, котра береться зробити з нього справжнього мачо. Правда, її уроки будуть лише теоретичного характеру. Проте нудними і марними вони точно не будуть".

Завершення виробництва фільму заплановане на січень 2019-го року.

Як відомо, у грудні Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Star Media» контракт про надання проекту «Секс і нічого особистого» державної фінансової підтримки розміром 13 млн грн., що становить половину від загальної вартості виробництва фільму.

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!