Сервісний центр МВС у Франківську знову не приймає громадян: у трьох працівників знайшли COVID-19


Сервісний центр МВС, що працює на вулиці Коновальця в Івано-Франківську, другого червня знову призупинив прийом громадян.

За інформацією “Галки” серед працівників установи виявили вже три лабораторно підтверджені випадки COVID-19. Через це деякими послугами сервісного центру можна скористатися в ЦНАПах, або навідатися у Сервісні центри Прикарпаття в інших містах – Калуші, Коломиї або Снятині.

Зокрема через ЦНАП можна оформити послуги заміни посвідчення водія, реєстрація нового транспортного засобу (без огляду експерта), реєстрація газобалонного обладнання можливо в Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) м.Івано-Франківська.

Надання послуг в сервісних центрах МВС у Івано-Франківській області здійснюється тільки за попереднім особистим записом в ТСЦ:

• онлайн, через функціонал, що розміщений на сайті;
• або, у разі відсутності в сервісному центрі МВС електронної черги, запис проводиться за номерами телефонів регіональних сервісних центрів МВС відповідної області.

Для отримання додаткової інформації просимо Вас звертатись на електронну пошту info_ivf@hsc.gov.ua та за телефоном (0342) 55-46-56.

Нагадаємо, 27 травня сервісний центр МВС у Франківську призупинив роботу: у працівника знайшли COVID-19, колеги пішли на перевірку. 28 травня установа відновила роботу. 

Коли Сервісний центр відновить роботу – наразі невідомо.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!