Шкільний рюкзак – стильно і практично


Просто зараз дай відповідь на запитання: з чого складається перше враження про учня школи?

Знання, оцінки, ставлення до вчителів? – Ні, перші емоції виникають від зовнішнього вигляду школяра.

Якщо твій навчальний заклад сповнений суворих правил щодо одягу та взуття, вся твоя фантазія та жага до крутих речей може бути втілена в портфелі. Все, що потрібно зробити – відкрити браузер та написати «шкільні рюкзаки».

Де придбати рюкзак до школи?

Колись портфелі для школярів можна було купити лише в спеціалізованих магазинах, де перед очима поставало п'ять кольорів та моделей на вибір. У ті часи носити підручники в портфелі з принцесою/трансформером означало мати шалений успіх та повагу серед однокласників. Зараз ситуація змінилася й рюкзаки до школи легко купити будь-де:

 

Магазини з канцелярією. Як правило, в таких місцях різноманіття дизайнів рюкзаків майже немає. А якщо згадати про те, що саме в таких маркетах робить покупки переважна більшість батьків, рюкзак с там самим принтом обов'язково буде в когось із твоїх знайомих.

Онлайн-магазини. Найкращий варіант купити рюкзаки до школи. Коротка інструкція з користування: шукаєш в інтернеті «Ну Шо? замовити портфель», заходиш на сайт, обираєш свого фаворита, насолоджуєшся. Чому саме онлайн-шопінг? По-перше, сучасно й актуально. По-друге, економія часу, адже тут за кілька хвилин можна замовити будь-який товар. По-третє, жодних обмежень: є можливість обрати будь-який колір, принт та модель рюкзака.

Гіпермаркети. У кожному величезному магазині має бути відділ з товарами для школи. Можна придбати все необхідне під час походу за продуктами харчування. Це зручно, але асортимент скоріш за все не змусить радіти.

Навіщо школярам стильні рюкзаки?

Загалом, школа – це місце правил, де тебе обмежують у виборі одягу, взуття, зачісок тощо. Там все має бути ніби за уставом. Дослідження показали, що саме через це половина учнів не в захваті від свого навчального закладу. Ти долучаєшся до цієї половини? – тоді лови лайфхак. Рюкзаки для школи – це чудова можливість показати власну індивідуальність, обравши принт, який характеризує твій характер, вподобання чи хобі. Ти можеш обрати модель портфеля, що відповідатиме всім твоїм вимогам і потребам, де книжки, зошити й інші канцелярські приналежності будуть почуватися добре й залишатися неушкодженими. Більш того шкільний рюкзак може стати яскравим акцентом у твоєму сірому, буденному шкільному житті. Вибір моделей та дизайнів настільки різноманітний, що можна обрати власний ідеальний рюкзак, спираючись на стиль одягу (жіночний, спортивний чи під темну шкільну форму), настрій. Малюнок також може бути будь-яким: улюблений персонаж коміксів, нікому не зрозуміла абстракція, напис, що мотивує, чи може ти хочеш обрати портфель пастельного кольору без жодного принта?

Рюкзак чи сумка: що обрати?

Часто перед школярами постає питання: що буде зручнішим та більш практичним під час навчання: сумка або портфель. Звісно, все залежить лише від твоїх вподобань, але шкільні рюкзаки мають кілька значних переваг:

Рівномірний розподіл навантаження на спину. Напевно, кожен згадає ситуацію, коли до школи доводилося нести велику кількість книжок. Для твого здоров'я буде краще розділити цю вагу на обидва плеча, ніж нести її у сумці.

Завжди вільні руки. Дорогою до навчального закладу хочеш дочитати параграф чи просто відчути свободу, піднявши руки догори? Рюкзак, що висить за плечима не буде тобі заважати.

Рюкзак – найкращий друг кожного школяра, адже саме від цього предмета залежить твій настрій і комфорт протягом навчального року.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!