Школярі з Богородчанщини зняли фільм "Пригоди Тома Сойера"


Команда "Rosilna Production" з Богородчанщини випустила у прокат екранізацію твору "Том Сойєр".

Над стрічкою вони працювали понад три місяці, склад акторів нараховував 18 талановитих, творчих підлітків, не враховуючи масовки, знімалося та монтувалося це все однією людиною, а саме Олександром Василівим, якому під час зйомок виповнилося 13 років. Про це в мережі повідомив Oleh Pidhurskiy

Зі слів Олександра: - "Ми планували зняти екранізацію на твір який вивчається у 11 класі, але він запропонував зняти стрічку саме про славнозвісного хлопця із штату Міссурі!"

"Шановні глядачі, хочемо вам сказати що над цим фільмом наша команда дуже довго і наполегливо працювала. Кожна маленька деталь грає для нас велику роль. Це кіно ми знімали упродовж двох місяців. Кожен раз перед зйомками, ми детально все повторювали й перевіряли. Бували моменти коли нам не сприяла погода, коли розряджалась камера в важливий момент. Бувало навіть таке що нічого не виходило і в один момент хотілося просто все лишити та закинути фільм. Але, на жаль, карантин завадив нашим зйомкам і нам довелося випустити прем’єру пізніше. Я думаю ви зрозуміли наші старання. Напишіть в коментарях чи сподобався вам наш фільм і які недоліки ви помітили",- йдеться в описі відео.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!