Штаб АТО: Не припинялись обстріли під Авдіївкою і шахтою Бутівка


За минулу добу російсько-терористичні війська 76 разів обстріляли позиції українських захисників. Поранено одного українського захисника.

Зведення прес-центру штабу АТО за 22 березня 2017 року публікується у Facebook.

«На Донецькому напрямку найбільшу активність ворог виявляв під Авдіївкою, Луганським, Зайцевим та шахтою Бутівка. Протягом всієї доби ворог практично не припиняв там обстріли з мінометів калібру 120мм та 82мм, крупнокаліберних кулеметів та гранатометів. Захисників Авдіївки та шахти Бутівка ворог також обстрілював з танків, а по позиціях під Зайцевим наніс ввечері удар зі 152мм артсистем»,  – йдеться у зведенні. 

Також на Луганському напрямку гаряче було під Золотим, Новозванівкою та Кримським, захисників яких ворог обстрілював з гранатометів та крупнокаліберних кулеметів, а під вечір застосував 120мм міномети.

А на Маріупольському напрямку позиції під Широкиним, Лебединським та Красногорівкою противник обстрілював зі 120мм мінометів, кулеметів та гранатометів різних систем. Захисників Новотроїцького російсько-терористичні підрозділи обстріляли з важкої артилерії калібру 122 мм, а по оборонцях Мар'їнки бив танк. 

В окремих випадках, аби пригасити активність ворога українські військові відкривали вогонь у відповідь.