Штаб: Найгарячіше на Донецькому напрямку, бойовики гатять з артустановок та мінометів


На Донецькому напрямку терористи випустили по українських позиціях близько 130 мін та понад 100 снарядів

На Донецькому напрямку за даними штабу АТО ситуація була найгіршою. По позиціях вояків біля восьми населених пунктів гатили з самохідних артустановок, мінометів та гранатометів. Загалом, уздовж усієї лінії фронту було 55 обстрілів.

"На Маріупольському напрямку російські окупанти вели вогонь з кулеметів та гранатометів по опорних пунктах поблизу Новотроїцького, Березового, Богданівки, Талаківки та Широкиного, а по укріпленнях неподалік Мар'їнки та Тарамчука - з 82 мм мінометів. На Луганському напрямку позиції Збройних сил України в районі Попасної та Золотого потрапили під вогонь стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, зенітних установок, а поруч Новозванівки – мінометів", - повідомив речник штабу АТО Сергій Жмурко.

Як повідомляв 5.ua, напередодні, 25 червня, із мінометів і гранатометів бойовики обстріляли контрольний пост "Майорськ", поблизу пункту пропуску "Зайцеве". Вогонь вівся із окупованої Горлівки. Окрім цього, за минулу добу за даними прикордонників у зоні АТО зафіксували чотири безпілотних літальних апарати.