Шукаєте роботу? Поліція Прикарпаття оголосила конкурс на 70 посад


Головне управління Нацполіції в області запрошує прикарпатців на роботу. Вакантними наразі є 70 посад.

Сьогодні, 12 червня в Івано-Франківській області стартував набір на посади оперуповноважених, поліцейських сектору реагування патрульної поліції, помічника чергового та поліцейських-водіїв. Про це кореспонденту Бліц-Інфо розповів начальник сектору управління кадрового забезпечення Роман Гордий.

"Відкритий конкурс передбачає зайняття посад середнього складу поліції, а саме оперуповноважених та молодшого складу поліції. Це всі інші категорії посад. Пропонуємо хорошу заробітню плату, нормований роботі дні, позмінний графік роботи. До прикладу, у поліцейських сектору реагування, помічника чергового та поліцейських-водіїв - змінний графік роботи: доба через дві чи через три", - зауважує Гордий.

З 12 до 22 червня бажаючі мають обрати бажану посаду та заповнити анкету на сайті Нацполіції, опісля - отримають лист-підтвердження про реєстрацію з переліком необхідних для участі в конкурсі документів. також будуть надіслані взірці анкет, які буде необхідно роздрукувати та заповнити. Їх потрібно подати особисто до 22 червня в Головне управління Нацполіції, що за адресою вулиця Сахарова, 15.

Загалом, вакантними є 20 посад оперуповноважених, 29 - поліцейських сектору реагування патрульної поліції, 4 - помічника чергового, 17 - поліцейських-водіїв.

Детальніше про вимоги до кандидатів, посадові обов'язки та зарплатню можна подивитись тут.