Швидка не могла заїхати на стометрівку через боларди


Користувачка “Фейсбуку” Ольга Кукурудза розповіла, що швидка допомога мала труднощі з добиранням на її виклик через підняті боларди на Стометрівці.

Жінка написала, що близько восьмої вечора викликала швидку для своєї дитини, але та не змогла заїхати на Стометрівку, пише Галка.

Викликала швидку на стометрівку своїй дитині біля 19.40-20.00. Швидку не пустили, не відкрили прохід, прийшлось їм їхати по Січових стрільців. Добре, що все добре особисто в нас закінчилось, це просто жах що робиться, але ж ситуації бувають різні…”, обурюється Кукурудза.

У коментарі по телефону пані Ольга додала, що біля магазину “Accesesorise” її донька травмувала руку. Перехожі викликали для них швидку.

З того місця вони бачили, що машина швидкої зупинилася на початку Стометрівки, перед болардами.  Згодом автомобіль об’їхав вулицею Січових Стрільців та потрапив до місця призначення через вулицю Шашкевича. Працівники швидкої сказали жінці, що мають проблеми з доступом на Стометрівку через обмеження руху.

З моєю дитиною все гаразд. Але не дай Боже, якась людина би помирала”, – зауважила Ольга Кукурудза.

Боларди на Стометрівці перебувають в обслуговуванні КП “Міськсвітло”. У коментарі журналістам директор комунального підприємства Віктор Синишин сказав, що боларди лише недавно відремонтували і вчора вони працювали.

Стовпчики працюють. І вчора вони працювали”, – сказав Синишин. – “Ключ від них передали Муніципальній варті”.

Керівник Муніципальної варти Богдан Кухарук повідомив, що в них дійсно є пульт від болардів, але він поки не налаштований ними керувати. Крім того, вони працють з допомогою GSM-зв’язку, і працівники швидкої можуть самі з допомогою телефона опускати боларди.

За словами Кухарука, вдень біля болардів чергують паркувальники. Вночі там ніхто не чергує. Наразі у Муніципальній варті чекають, коли Міськсвітло налаштує систему.