Скандальна правозахисниця Монтян після суду Коцаби "заїла стрес" у франківському ресторані


Скандальна захисниця Коцаби похизувалася на своїй сторінці у соцмережі, тим що добре поїла в івано-франківському ресторані.

"Зараз ми сидимо в одному закладі в Івано-Франківську, який тупо виносить в одні ворота будь-який пафосний київський кабак ! Кажу це як людина, яку заможні клієнти час від часу водять в гламурні заклади wink emoticon. Ми втрьох наїлися до такого ступеню, що ніяк не можемо встати з диванів. Я нереально вражена - настільки, що просто не можу не пропіарити цю феноменальну харчєвню ! Будете у Франіку - обов'язково відвідайте! Просто скажіть таксисту - "В "Рондел", на 63-й завод", і вас за двадцять гривень та за 10 хвилин привезуть в цей рай для гурманів прямо з залізничного вокзалу ! Так, це колишня заводська їдальня 63-го котельно- зварювального заводу, але ЩО невідомі власники зробили з неї - це просто нереально потрясно ! НЯМ-НЯМ !!! ", написала у Фейсбук Тетяна Монтян, виклавши чек з ресторану.

Нагадаємо, вчорашнє судове засідання у справі Руслана Коцаби завершилось "пропозицією" Тетяни Монтян дати свідку "в голову з ноги".