Скажене весілля: Відомий франківський шоумен зняв комедійний фільм


«Скажене весілля» - український комедійний фільм, режисера Влада Дикого та дебют відомого українського шоумена Юрія Горбунова в якості продюсера повнометражного фільму.

Бюджет стрічки складає майже 11 мільйонів гривень, із яких понад 3 мільйони гривень надала держава. Зйомки розпочалися 31 травня на Київщині і закінчилися у липні. Частина подій фільму розгортається у Франції, а французькі вулиці та квартири відтворювали у Києві, пише Бліц-Інфо.

Стрічка розповідає про те, як директор районного краєзнавчого музею Василь Середюк, відправляючи доньку Катю до Франції на навчання, і не очікував такого повороту — місяць назад вона повідомила, що виходить заміж за французького лікаря — кардіохірурга Франсуа.

«Середюки — європейська родина!» — це гасло почув в районі кожен особисто від Василя. Яке ж було його здивування, коли він побачив, що омріяний європейський зять — афрофранцуз. Організувати весілля так, щоб воно не відбулося, — здається прекрасною ідеєю. Але коли на заваді стоїть справжнє кохання — невідомо, чи вдасться такий план реалізувати.

Фільм вийде в український прокат 4 жовтня.