Скрипничук каже, що санаторій Черче можна було б і «віджати»


Голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук радив чиновнику з верхівки перейняти «методи роботи» терористів і «віджати» у профспілок санаторій Черче

Такими ідеями Василь Скрипничук поділився сьогодні на традиційній прес-конференціі для ЗМІ. Щоправда, одразу ж передумав і зазначив, що такого ніхто робити не буде.

Тож, на запитання журналістів як просувається справа щодо створення на базі цього санаторію реабілітаційного центру для бійців АТО, Скрипничук зазначав, що Уряд дав доручення «пропрацювати» дане питання з профспілками. Як відомо, саме у їхній власності перебуває вищезгаданий санаторій, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

«Після того як на наші звернення, цим питанням зацікавився Президент та Уряд, надійшов лист від центрального органу профспілок. У ньому вони кажуть, що не проти реабілітаційного центру. Мовляв «давайте нам замовлення». Але в нас є ще один варіант – ми даємо їм замовлення, а вони «забувають» дати на санаторій хоча б копійку на зарплату.  Я думаю, що ми все таки виторгуємо… Я вже пропонував у неофіційній розмові з окремим вищим чиновником скористатися «методом роботи» терористів – так зване «віджимання». Заберемо на користь області, та й будьте здорові… Ну ми цього не будемо робити, звичайно. Але щось робити треба. Біда в тому, що профспілки вже забули де вони його взяли...», – зауважив голова облради.