Сьогодні "Прикарпаття" зіграє "Інгульцем"


В рамках другого туру Чемпіонату України серед команд Першої ліги "Прикарпаття" зіграє на виїзді проти "Інгульця".

Обидві команди не в найкращому настрої готуються до гри, адже в стартовому турі не змогли розжитися очками: іванофранківці вдома мінімально поступилось "Балканам" (0:1), а команда з Кіровоградщини у надрезультативному матчі програла "Авангарду" (2:4), ігформє прес-служба футбольного клубу.

"Інгулець" проведе другий поспіль домашній матч – після прикрої поразки від "Авангарду" Петрове побачить досвідчену команду "Прикарпаття". Попри статус новачка ліги, івано-франківський колектив має низку гравців із стажем виступу на найвищому рівні. Та й за середнім віком колектив претендує на звання найбільш досвідченого.

Що цікаво, івано-франківці нерідко програють стартові та заключні матчі сезону, але надалі набирають обертів. З цієї точки зору після мінімальної поразки від "Балкан" від них можна очікувати серйозного супротиву одному із найбільш амбітних клубів дивізіону.

Напередодні склад команди з Петрового поповнив досвідчений захисник Максим Ковальов ("Зірка" Кропивницький), який покликаний укріпити захисну ланку. Щодо франківців, то їм, як і в першому турі, не зможе допомогти Святослав Лаврук, який раніше виступав у Польщі та наразі очікує всіх необхідних документів для внесення в заявку команди на сезон.

До суботнього матчу команди жодного разу не зустрічались між собою, щоправда в сезоні 2016/17 "прикарпатці" двічі грали проти дублерів "Інгульця", які були їх суперниками по групі "А" у Другій лізі. Тоді в Івано-Франківську суперники зіграли внічию 1:1, а в Петровому сильнішими були підопічні Володимира Ковалюка - 2:0.

Івано-франківці напередодні добралися автобусом на Кіровоградщини, і встигли в п’ятницю провести передматчеве тренувальне заняття в Олександрії. Суботня гра 2-го туру "Інгулець" - "Прикарпаття" розпочнеться о 19:00 на стадіоні "Інгулець" в Петровому.