Сьогодні стартує масштабний ремонт доріг на Косівщині та Верховинщині


Техніка підприємства “Шляхбуд-ЛІМ” та Облавтодору приступила до ремонту дороги Р-24 (Татарів-Кам’янець-Подільський) в межах області, а саме в Косівському районі.

Про це “Галці” повідомив голова Служби автодоріг в області Василь Буджак, пише Галка. За його словами, вчора, 3 вересня, дорожники вже працювали на Кривопільському перевалі, а сьогодні, 4 вересня, розпочинають від Яблунова до Косова.

За словами Буджака, підрядники зобов’язані завершити роботи до зими.

Як відомо, ремонт ділянки у майже 60 км дороги Р-24 (Татарів-Кам’янець-Подільський) в межах області, буде проходити здебільшого у Верховинському та Косівському районах. Переможцем відповідного тендеру стало ТОВ “Шляхбуд-ЛІМ” з Івано-Франківська, що зробило найдешевшу пропозицію  – 105,2 млн грн. “Шляхбуд-ЛІМ” належить місцевому підприємцю Ігорю Лучку. Р-24 відіграє ключову у роль у сполученні між собою Косівського та Верховинського районів.

Нагадаємо, напередодні народний депутат України, обраний у цьому окрузі, Юрій Соловей, відверто заявив, що роботи на цьому об’єкті пообіцяли заблокувати представники фірми нардепа Олександра Шевченка – ПБС. Оскільки останні програли тендер.