Сьогодні в Івано-Франківську презентували оновлений проект «Молодь і влада»


Цей проект успішно діяв протягом минулих років, тому міська влада вирішила його відновити, проте з певними новаціями.

На початку презентації, координатор проекту «Молодь і влада» Роман Труба розповів про зміни, які внесені до проекту.

«Проект діяв більше 10 років, проте тепер ми вирішили його дещо пере форматувати згідно з вимогами часу. Ми пішли трішки далі і вирішили долучити до проекту не тільки студентів, а й молодих людей, які цікавляться роботою влади. Якщо раніше в учасників проекту було менше можливостей реалізувати свої ідеї, то зараз ми будемо намагатися максимально реалізувати проекти стажерів», - каже координатор.

Зареєструватися на стажування можна за електронною формою https://goo.gl/4fOoZV та в 108 кабінеті міськради протягом двох тижнів від сьогодні. Загалом у проекті візьмуть участь близько півсотні молодих людей.

Як зауважив міський голова, цей проект за минулі роки показав свою успішність і зараз його хочуть зробити ще кращим. Тому дуже важливо, щоб молодь долучалась до нього і пропонувала свої ідеї, як змінити місто.

За словами секретаря міськради Оксани Савчук, новий проект буде відрізнятися від попереднього часом проходження стажування та його результатами.

«Ми хочемо кардинально змінити підхід до молодіжної політики в місті і саме учасники проекту нам підкажуть, як це зробити», - каже Оксана Савчук.