Спілка учасників АТО будуватиме багатоквартирний будинок у Крихівцях


Сьогодні, 16 серпня в Івано-Франківську відбулося засідання постійної комісії з питань захисту прав учасників і ветеранів антитерористичної операції на Сході України та їх сімей.

Серед іншого, присутні розглянули питання «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Довженка, 21 в с. Крихівці Івано-Франківської міської ради та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою», інформує кореспондент Бліц-Інфо.

За словами начальника відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради Анатолія Прокопіва, даним проектом рішення пропонується продовжити рішення сесії та надати дозвіл на на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5019 га громадській організації «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО».

Також зміниться і цільове призначення із земель для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на землі для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею її в постійне користування.

Він додав, що дана земельна ділянка належить обласній раді.

«Після виготовлення документації питання знову винесуть на сесію облради», - зауважив посадовець.