Співак Олег Винник презентував нову пісню: аудіо


Популярний український співак Олег Винник зробив подарунок прихильникам на День прапора. Артист презентував новий трек з патріотичною назвою "Вишиванка".

Популярний український співак Олег Винник зробив подарунок прихильникам на День прапора. Артист презентував новий трек з патріотичною назвою "Вишиванка", пише 24 Канал.

За словами знаменитості, напередодні Дня Незалежності України варто одіти національне вбрання. З нагоди патріотичних свят Олег Винник випустив нову пісню "Вишиванка".

"Я щасливий представити свою "Вишиванку" напередодні святкування Дня Незалежності України. Пишаюся тим, що народився і виріс на цій землі. Безмежно люблю нашу країну, ціную працю наших людей і дякую Богові за те, що він дає мені такі пісні. Це так чудово співати про свою Батьківщину, своїх земляків, сімейні цінності, українські традиції та колорит", – розповів Олег Винник. 

Окрім цього. артист започаткував своєрідний флешмоб у мережі. Олег Винник запропонував українцям опублікувати фото у вишиванках, додавши хештеги #ov та #вишиванка. Десятки людей уже долучились до флешмобу. 

Слухайте нову пісню Олега Винника "Вишиванка" (аудіо):