Стало відомо, хто з сільських голів Прикарпаття попався на хабарі


Сьогодні в обід в одному з місцевих відпочинкових закладів Ямниці на хабарі в 3 тисячі доларів затримали чиновників Ямницької сільської ради. Серед них – діючий голова села і колишній депутат обласної ради Микола Зелінський.

Затримання проводили працівники прокуратури і правоохоронці управління захисту економіки, пише 0342.

"Накрили" чиновників при передачі першої частини траншу в 3 тисячі доларів. Загалом сільський голова Ямниці, землеупорядник однієї з сільських рад Тисменицького району і голова земельної комісії вимагали від підприємця 200 тисяч доларів за передачу землі в 2 га під ведення підприємницької діяльності. Всіх їх і було затримано при отриманні частини неправомірної вигоди від посередника. 

Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання про оголошення зловмисникам підозри та обрання запобіжного заходу. Прокуратура проситиме арешту.

Результат пошуку зображень за запитом

Микола Зелінський – відомий у Івано-Франківську політик, громадський діяч, колишній депутат обласної ради від "Батьківщині". Балотувався в народні депутати України, працював головою Тисменицької райдержадміністрації, а також на посаді головного спеціаліста відділу торгівлі, управління торгівлі і виконавчого комітету Івано-Франківської міської влади.