Стало відомо прізвище прокурора, що вчинив ДТП у Бурштині


На світанку 11 листопада в Бурштині на вулиці Бандери автомобіль "Nissan Note" злетів з дороги в кювет та перекинувся.

Про це повідомили в щоденному оперативному зведенні від управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, передає кореспондент Бліц-Інфо. 

Як зазначається, 36-річний житель Коломиї не справився з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини дороги праворуч. Як наслідок, автівка з’їхала у кювет та перекинулась.

Внаслідок ДТП водій отримав закриту ЧМТ, струс головного мозку, перелом ребер справа, перелом правої ключиці.

35-річна пасажирка, жителька Кам’янець-Подільська отримала закриту ЧМТ, струс і забій головного мозку, перелом двох ключиць, перелом двох ребер справа. Жінку з понівеченого авто діставали рятувальники, адже довелося різати метал.

Травмованих швидкою доставили в обласну клінічну лікарню.

Слід зауважити,  за кермом перебував прокурор Снятинського відділу Коломийської місцевої прокуратури Андрій Стефак. Цей автомобіль є зазначений у його декларації.

Чи перебував водій за кермом у стані алкогольного сп'яніння наразі невідомо. Оскільки ДТП вчинив працівник правоохоронних органів, справу розслідуватиме прокуратура. 

У прес-службі прокуратури Івано-Франківської області кореспонденту Бліц-Інфо повідомили, що за фактом ДТП вже відкрито кримінальне провадження. Однак більше деталей наразі повідомити не змогли, пояснивши, що слідчі дії ще тривають. 

Тест на вміст алкоголю в крові одразу на місці не проводили, оскільки Андрія Стефака у важкому стані забрали у лікарню.