Станицю обстрілювали всю ніч: кілька вулиць без світла і газу


У ніч проти понеділка Станицю Луганську та околиці селища знову бойовики обстріляли з артилерії та зброї меншої потужності.

Про це повідомляє голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті, пише Укрінформ.

«У Станиці від прямих влучень мінометних мін за ніч згоріли два будинки, на кількох вулицях немає світла й газу, перебиті лінії електропередач та газопровід низького тиску. Село Артема (у якому в ніч проти суботи прямими влученнями снарядів пошкоджені та зруйновані кілька будинків), а також Валуйське бойовики обстріляли з артилерії, а районний центр – із мінометів, гранатометів та автоматичної зброї. Щільний вогонь тривав майже всю ніч. Станом на ранок частина районного центру залишається без світла та газу», - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, ніхто з мирних мешканців по медичну допомогу не звертався, інформація про поранених чи загиблих військових уточнюється. Зранку в селищі тихо, ремонтні бригади намагаються усунути наслідки нічних обстрілів, зазначив Москаль.