Стартувала реєстрація на Франківський Півмарафон-2017


24 вересня Івано-Франківськ уже вчетверте прийматиме сотні бігунів з усієї України та з-за кордону.

Бігуни зможуть подолати класичну дистанцію півмарафону у 21,097 км, а також 10 км та 5 км (у цьому забігу можна змагатись із 14 років). Для корпоративних учасників та охочих пробігти в компанії друзів передбачені естафети 3 по 5 + 6,097 км. Діти до 13 років зможуть безкоштовно подолати 1000, 500, і 100 м.

Уперше на Франківському Півмарафоні проводитиметься сімейний забіг на 2 км. Окрім того, також вперше проведуть благодійний забіг (2 км), кошти від реєстрації на який спрямують на підтримку проекту Мальтійської служби допомоги - спортивний турнір для підлітків з обмеженими можливостями.

“Участь у Півмарафоні можуть взяти всі охочі незалежно від віку та рівня підготовки, - запевняє організатор Півмарафону Ігор Крицак. - Саме для цього у нас передбачені різні дистанції та цікавий зручний маршрут. Також ми проводитимемо спеціальні відкриті тренування та лекторії, які допоможуть охочим якісно підготуватись до забігів”.

Кожен учасник разом із реєстрацією гарантовано отримає тканевий рюкзак, стартовий номер, чіп для фіксації результатів, фірмовий браслет, іміджевий стікер, мапу маршруту, онлайн-диплом із результатом, освіжаючий пакет фінішера, а також користуватиметься камерами схову та пунктами харчування і гідратації. Окрім того, є можливість додатково придбати медаль (125 грн) та футболку (175 грн).

Детальнішу інформацію про Frankivsk Half Marathon-2017 незабаром ви знайдете на сайті www.run.if.ua. Як добратись, де зупинитись та як цікаво провести час в Івано-Франківську, можна дізнатись із гіда учасника

Зареєструватись на Франківський Півмарафон можна на сайті www.run.if.ua або на https://athletic-events.com/events/416.