Стартувала реєстрація на п'ятий Франківський Півмарафон


Відкрито реєстрацію на п'ятий Франківський Півмарафон 2018 (Frankivsk Half Marathon’2018), що пройде 23 вересня в Івано-Франківську.

Зареєструватися на найяскравішу бігову подію Західної України можна на сайті.

Маршрут цьогорічного Півмарафону буде максимально простим і мальовничим. Він пролягатиме вулицями центральної частини міста, парком ім. Т. Шевченка та районом відреставрованого міського озера.

“Складаючи маршрут, ми врахували усі побажання та недоліки попередніх років, — розповідає керівник проекту Ігор Крицак. — Сподіваємося, що траса сподобається учасникам і вони зможуть показати тут свій personal best (найкращий особистий час), а, може, і встановити нові рекорди”.

Охочі стати учасниками спортивної події можуть обрати для себе одну з дистанцій — 21, 10 та 5 км, взяти участь у корпоративному забігу або долучитися до традиційного благодійного забігу на 2 км.

Вартість реєстрації на основну дистанцію до 31.05 становить 450 гривень.

Із 31.05 до 31.08  —  500 гривень.

Для пізніх пташок — тих, хто зареєструється з 1.09, вартість становитиме 550 грн.

У пакет учасника входять: номер, медаль, чіп, браслет і бонуси від партнерів заходу. Додатково можна буде замовити футболку з фірмовою айдентикою Півмарафону.

Нагадаємо, що Франківський Півмарафон організовується платформою “Тепле Місто” у рамках програми “Гарячий спорт” уже п'ять років поспіль. Торік його учасниками стало 975  представників з 11 країн світу.