Стартував традиційний Всеукраїнський турнір "Прикарпатське Різдво"


Починаючи з 2012-го року, уже сьомий раз поспіль, на початку січня до Івано-Франківська з'їжджаються дитячо-юнацькі футбольні команди з усієї України для того, щоб взяти участь у традиційному Всеукраїнському міні-футбольному турнірі "Прикарпатське Різдво".

2018-й не став виключенням – п’ять вікових категорій і 75 команд-учасниць. На три дні Івано-Франківськ стане центром дитячо-юнацького футбольного життя України, пише SPORT.if.ua.

Організаторами турніру виступають Дитячо-юнацькі футбольні клуби "Юніор" та "Ніка-05". Їм у проведенні змагань допомагає як місцева влада Івано-Франківська так і обласна влада, а також Івано-Франківська обласна федерація футболу, численні спонсори та меценати.

За перемогу боротимуться 27 команд із Прикарпаття, а також 48 команд із всієї України. Географія надзвичайно широка. До Івано-Франківська приїдуть юнаки з Вугледару (Донецької області), Тернівки (Дніпропетровська область), Чернівців (4 команди), Хмельницького, Винників, Львова, Києва, Чернігова, Харкова, Одеси та інших міст нашої Батьківщини.

Турнір відбудеться в спортивних залах КП «Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр», Коледжі фізичного виховання, Національному технічному університеті нафти і газу, а також Національному медичному університеті, спортивних залах ЗОШ №25 та ЗОШ №24. 

Урочисте відкриття відбулось 9 січня в 13.30 в манежі Коледжу фізичного виховання. Змагання триватимуть у п'яти вікових категоріях (юнаки 2010, 2009, 2008, 2007, 2006 років народження) з 9 по 11 січня 2018 року.