СТЕК завершила ремонт мереж на вулиці Мельника


ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» завершила роботи із заміни аварійної тепломережі на вулиці Мельника. Масштабні ремонті роботи тривали більше місяця.

За цей час тепловики замінили 440 метрів труб в однотрубному вимірі новими попередньоізольованими, що дозволить суттєво зменшити тепловтрати та покращити якість послуги теплопостачання для споживачів компанії.

Нагадаємо, що магістральна тепломережа на вул. Мельника подає тепло по напрямку «Місто», що включає вулиці Мельника, Сахарова, Коновальця, Чорновола, Слави Стецько, в тому числі, лікарні, навчальні заклади та державні установи.

«Щороку на різних ділянках цієї мережі відбувалися пориви та аварії, - розповідає директор СТЕК Сергій Мельник, - тож ми вирішили повністю замінити проблемну мережу. При розкопках виявилося, що 80 % були аварійними, тож рішення було правильним. Попередньоізольовані труби, які ми ставимо замість гнилих старих служать до 25-30 років».

Роботи з заміни мережі розпочали 15 червня. Фахівці СТЕК працювали по шість днів на тиждень з 8.00 ранку до 8.00 вечора.

По завершенні прокладання труб, компанія подбала про відновлення дорожнього покриття на вулиці Мельника. Наразі, враховуючи можливість просідання ґрунту, виконано укладання «чорнового» шару асфальтобетонного покриття, верхній шар буде укладено пізніше. Усі роботи з відновлення дорожнього покриття виконуються підрядником, тож водії не будуть відчувати жодних наслідків від масштабної реконструкції.