Стрічки, силовики і безліч селфі: Як Порошенко на Прикарпатті з візитом побував


Сьогодні, 29 вересня на Прикарпатті з робочим візитом перебуває президент України Петро Порошенко.

Цілий день глава держави "перерізав стрічки". У Драгомирчанах відкрив міст, який почали зводити ще після потопу у 2008, разом з дітьми натиснув кнопку запуску заводу "Леоні" у Коломиї та з півторарічним запізненням відкрив стадіон "Хет-трик" у Франківську. При тому Петро Порошенко підкреслив, що обіцяв два роки тому стадіон і обіцянку виконав. Правда забув зазначити, що відкрити його мали ще в травні 2016.

Окрім того, за участі глави держави в облдержадміністрації пройшла нарада, присвячена екології та лісовому господарству. 

До слова, візит гаранта завдав добрячих незручностей прикарпатцям, адже в місті та області тимчасово обмежили рух та перекрили площу перед ОДА через заплановану еконараду. 

Також поліція зупиняла всі вантажівки, які їхали в бік Івано-Франківська.

Металорамки та огляд речей влаштували навіть на мості у Драгомирчанах.

Жорсткі заходи безпеки провели й на відкритті "Леоні" у Коломиї. Окрім звичних металорамок, оглядів речей та десятка силовиків, на даху заводу засіли снайпери.

До слова, коломияни главу держави зустрічали як зірку з оваціями і влаштували штовханину заради спільного фото.

Не обійшлось і без дивних інцидентів. Зокрема, про візит президента не повідомили Івано-Франківську обласну раду та її очільника Олександра Сича. 

А прикарпатський нардеп скористався нагодою, аби попіаритися на мості, зведеному за державні кошти.