Студенти ІФНТУНГ вийшли у фінал VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу


Студенти Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу успішно змагались на ІІ (обласному) етапі VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед вищих навчальних закладів, в якому взяли участь студенти з 27 вишів.

Про початок конкурсу, мета якого вшанування творчої спадщини великого генія українського народу, виховання поваги до українських мовних традицій, підвищення рівня мовної освіти студентів, ми вже писали в наших новинах.

Наприкінці минулого року конкурсна комісія підбила підсумки ІІ етапу. Серед університетів негуманітарних напрямів низку призових місць здобули студенти нашого університету:

І місце – Калатурний Антон (гр.. ІП-16-1);

ІІІ місце – Широка Христина (МН-16-1).

Такими високими результатами переможці з ІФНТУНГ завдячують своїй працьовитості, наполегливості, а також викладачам кафедри філології та перекладу ІГПДУ – доцентам Якібчук М. В. та Судук І. І., які вклали у їхню підготовку не лише знання, але й душу і завзяття. Переможці ІІ етапу братимуть участь у фінальному етапі конкурсу, а наразі наші студенти та їхні керівники нагороджені грамотами департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністрації.