Суд над колишнім беркутівцем, якого обвинувачують у подвійному вбивстві, відклали


Сьогодні, 26 листопада в Івано-Франківському міському суді мало розпочатись попереднє судове засідання у подвійному вбивстві.

На засідання прибули прокурор, захист обвинуваченого та під конвоєм доставили підозрюваного. Натомість не з'явились потерпілі - рідні двох вбитих жінок, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Головуюча суддя оголосила склад суду. Клопотань щодо їх відводу не було. Відтак прокурор подав клопотання щодо продовження міри запобіжного заходу. А саме, тримання під вартою терміном на 60 діб. Також запропонував перенести попереднє установка засідання, адже з невідомих причин немає потерпілих, які могли б подати цивільних позов на моральну та матеріальну компенсацію. Захист обвинуваченого з прокурором погодився.

Тож, після нарадчої кімнати колегія суддів прийняла рішення відкласти попереднє установче засідання до 8 грудня та продовжив міра запобіжного захисту " тримання під вартою" до 24 січня.

Як повідомляло Бліц-Інфо, раніше підсудний працював в роті спеціального призначення «Беркут» - інструктором із бойової підготовки. Убивця намагався вдати із себе неосудного, та суд звернув увагу з якою методичністю і холоднокровністю чоловік приховував сліди свого злочину та призначив повторну експертизу. У підсумку колишній "беркутівець" таки постане перед судом. 

До теми: Івано-Франківський суд просить прокуратуру перевірити висновок психологічної експертизи у справі подвійного вбивства

На Прикарпатті судитимуть «серійного» вбивцю, що працював у спецроті "Беркут"