Суд у справі франківських перевізників: До справи долучили треті сторони


В Івано-Франківському міському суді продовжили розглядати позов від перевізника Мирона Гнатіва до міськради з приводу скасування дії рішення виконкому про нову схему руху маршруток.

На початку засідання представник міськвиконкому зачитав публікацію про об'єднання справ у газеті Західний кур’єр. Опісля він клопотав про долучення ще однієї справи, а саме ТзОВ «Західцентр», адже за його словами справи є аналогічними. До слова, ТзОВ «Західцентр» переміг у лоті №7 у новому конкурсі пасажирських перевезень, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Повернувшись з нарадчої кімнати суддя оголосила про об'єднання шести справ.

Представник міськвиконкому також клопотав про доручення третьою стороною перевізників, які перемогли в останньому тендері. А саме, ТзОВ «Корида Транс», ПП Володимир Сохан, «Приватавтотранссервіс» та ПП Василь Олексюк.

Натомість третьою стороною на стороні позивача висловив бажання стати ще один перевізник – «Турист ІФ». За словами представника, його стороні відмовили в участі у тендері.

Тож у зв’язку з відсутністю долучених позивачів та третіх сторін суддя прийняла рішення перенести засідання на 9:30 9 грудня.