Суд у справі стоматолога-різника: Мати вбитого Струтинського впізнала сина за тату на нозі


Сьогодні, 12 серпня в Івано-Франківському міському суді продовжили розгляд справи так званого стоматолога-різника Вуйціва. Як відомо, його звинувачують у вбивстві двох осіб.

Розпочали судове засідання з допиту дівчини Вуйціва. Бойко, яку звинувачують у приховуванні злочину та вирощуванні коноплі, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Опісля суд перейшов до допиту потерпілих. І першою була мама вбитого Струтинського. За її словами, син пропав без ніяких пояснень, тож вона навіть не могла уявити, що з ним сталось. Зранку пішов по справах, попросивши маму зварити йому щось на вечерю. Наступного дня вона поїхала до Києва, а коли повернулась зрозуміла, що його так і не було вдома. Тож вона пішла до міліції.

Прокурор цікавився, де мати шукала сина. Вона розповіла, що дзвонила до його знайомих і у них же випросила номер стоматолога. Тоді вона ще не знала, що це Ігор Вуйців, але знала, що вони товаришують. Тож подзвонила до нього і той розповів, що Струтинський був і говорив про самогубство, а потім позичив 50 гривень і пішов геть. Натомість адвокати обвинуваченого цікавились, чи міг її син подавати знаки уваги чужій жінці. Мати запевнила, що він би ніколи не приставав до чужої дівчини. І до того ж, був сором'язливий. Окрім того, любив свою колишню дружину та дитину і хотів повернутись до сім'ї. Хоча стоматолог раніше був познайомив з певною дівчиною, з якою той  зустрічався близько 10 місяців.

Коли вона прийшла опізнавати тіло свого сина, то побачила гору м'яса. І слідчий навіть поцікавився як вона його впізнає, адже немає голови. Мати каже, що впізнала сина за тату і вигляді віночка но нозі.

На запитання чи підтримує вона цивільний позов на матеріальну та моральну компенсацію, мати Струтинського повідомила, що підтримує. І зауважила, що він не тільки вбив її сина, а й морально знищив її. Адже вона пережила страшенний шок, втратила здоров'я. Окрім того, мати вбитого хоче, аби Вуйціва засудили довічно, а Бойків - на максимальний термін, адже вона впевнена, що без її участі не обійшлось.