Суд ухвалив розлучення, оскільки чоловік не відповідав дружині в месенджері


Тайванський суд виніс рішення на користь жінки, яка вимагала розлучення з чоловіком. Одним із головних аргументів стало те, що він систематично не відповідав на її повідомлення в месенджері.

Прочитати повідомлення близької людини і не відповісти на нього – це дійсно серйозне порушення правил XXI сторіччя. Суд тайванського міста Сіньчжу ухвалив розлучення на основі скарг дружини саме на це, пише Платформа.

Чоловік протягом шести місяців читав надіслані йому повідомлення, але не відповідав їй. Без будь-якої реакції залишилася навіть інформація про те, що вона потрапила в лікарню після ДТП. У єдиному повідомленні з боку чоловіка він коротко написав дружині про собаку і отриману пошту.

Це було не єдине звинувачення на адресу чоловіка. Жінка також поскаржилась на відсутність у нього нормального заробітку і недоброзичливість родичів. Однак, за її словами, саме ігнорування в месенеджері стало останньою краплею, яка призвела до розлучення. Суддя з нею погодився: «Повідомлення в Line – це дуже важливий доказ. Він демонструє загальний стан шлюбу, в якому між сторонами відсутній комунікація».

Тож суддя ухвалила розлучення. Чоловік на засідання не з’явився. І, звичайно, проігнорував вислані йому повідомлення щодо цього.