Суд водія, що збив Анатолія Гуменюка


4 червня о 10.00 год. в Апеляційному суді відбудеться розгляд апеляції про зміну запобіжного заходу для винуватця смертельного ДТП.

Нагадаємо, 25 травня, близько 00.40 годині у мікрорайоні “Пасічна” невідоме авто вчинило наїзд на велосипедиста Анатолія Гуменюка та втекло з місця події. Чоловік втратив багато крові, тож була потреба в донорах. Здати кров для потерпілого прийшло більше 50 людей. Втім, 33-річний чоловік після кількох годин в реанімації помер. Автівку за кілька годин знайшли покинутої у дворах, а наступного дня і сам водій з'явився у поліцію з повинною. Ним виявився 20-річний студент франківського університету, що родом з Рожнятівщини Артур Герасимів.

Івано-Франківський міський суд на час слідства обрав водію запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості застави. Натомість, адвокат Герасиміва подав апеляцію на рішення суду. На думку захисту, водію мали б обрати домашній арешт, або принаймні можливіть застави. Адже злочин був ненавмисним.  

Прокурор Дмитро Данищук, адвокат підозрюваного Сергій Любчик. Справу розглядає колегія суддів - Кукурдз, Повзло, Васильєв. 

До теми: На Пасічній водій збив велосипедиста та втік: Постраждалий у важкому стані

Півсотні франківців здали кров роверисту, що потрапив в ДТП. Та чоловік помер.

У Франківську поліція відшукала водія, який на смерть збив велосипедиста.

Водій-втікач, що збив насмерть відомого перукаря, хоче вийти під заставу

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!