Суд виніс ухвалу: Міхалець залишається на посаді


В Івано-Франківському міському суді розглядають справу щодо відсторонення начальника патрульної поліції Дмитра Міхальця з посади.

Як відомо, перед цим суд ухвалив обрати Міхальцю запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Прокурор заявив, що Дмитро Міхалець може впливати на свідків, якщо залишиться на посаді. Тож аби розслідування пройшло об'єктивно судді варто його відсторонити. У свою чергу прокурор запевняє, що розслідування проведуть швидко.

На думку адвоката, доводи прокурора на мають під собою підстав. І відсторонення його від посади нанесе репутаційний удар як і Міхальцю, так і патрульній поліції Івано-Франківська загалом.

Дмитро Міхалець заявив, що він працює з Чайковським в одному приміщенні і щодня здоровкається. І ніяких спроб вплинути на нього весь цей час з вікриття провадження не робив та не планує робити. Також не має планів впливати на свідків, адже навпаки – за встановлення істини. Тож просить не відстороняти його від посади, адже живе роботою.

Заслухавши всі доводи, суддя пішов у нарадчу кімнату. Після нарадчої кімнати суддя Хоростіль виніс ухвалу - "у клопотання про відстороненні від посади відмовити". Зал і цю ухвалу зустрів оплесками.

До теми: В міському суді визначають запобіжний захід для головного копа Франківська

Суд вибрав запобіжний захід керівнику патрульної поліції Франківська

Очільника патрульної поліції звинуватили у побитті учасника АТО

Ніхто нікого не бив, - Міхалець спростовує побиття учасника АТО

Cтаре ДАІ проти нової поліції? Кілька цікавих фактів у конфлікті Міхальця та Чайковського

Прокуратура Прикарпаття оголосила підозру начальнику патрульної поліції Івано-Франківська