Суддя проекту «Модель XL» Богдан Юсипчук розповів, що для нього жіноча краса


Суддя другого сезону революційного проекту «Модель XL» та володар титулу «найкрасивіший чоловік» за версією конкурсу Mister Sea World 2018, прикарпатець Богдан Юсипчук прикрасив обкладинку журналу Телескоп.

В ексклюзивному інтерв'ю Богдан розповів про своє дитинство, перше кохання, стосунки з суддями «Модель XL» та бодіпозитив.

«Кожна людина - скульптор свого тіла, але набагато важливіше ідеальних форм щастя, яке вона випромінює. Існують дівчата з ідеальною фігурою, але чоловіки в них чомусь не закохуються. А є жінки немініатюрні, від яких неможливо відвести очей. Просто потрібно знати, як себе правильно подати. Моя перша любов теж була пишною дівчиною, але це ніяк не впливало на наші стосунки», - відверто зізнався Богдан Юсипчук.

Успішний актор і володар титулу «найкрасивіший чоловік» за версією конкурсу Mister Sea World 2018 розповів, що на шляху до успіху часто стикався зі скептичним ставленням до своїх прагнень. Незважаючи на це, Богдан зрозумів, що головне вірити у власні сили:

«Я виріс в провінційному містечку у звичайній українській родині і всього, що маю, досягнув сам. Дуже часто оточуючі сумнівалися в мені - ніхто не вірив, що я стану «Містером світу», буду зніматися в повнометражних фільмах і побуваю в Голлівуді. Пропонували краще збирати яблука і продавати, а не розвиватися і працювати над собою. Я пишаюся тим, що не послухав скептиків і пішов своїм шляхом, і вдячний батькам за підтримку».

Не так давно Богдан Юсипчук відсвяткував ювілей, акторові виповнилося 30 років. Як виявилося, свято він провів в компанії колег по знімальному майданчику проекту «Модель XL» Катерини Осадчої, Андре Тана та Тетяни Мацкевич:

«З суддями «Модель XL» ми одразу знайшли спільну мову. У перший же знімальний день у мене виникло таке відчуття, що вже давно працюємо разом. У мене 5 липня був день народження, і я запросив колег на святкування. Ми можемо і по-доброму пожартувати один над одним, і підтримати, коли потрібно, але під час суддівства у нас іноді виникають суперечки, адже кожен керується своїм досвідом і цілями на проекті».

Нагадаємо, в проекті «Модель XL» учасники з пишними формами ламають застарілі стереотипи в світі моди, доводять собі і оточуючим, що природна краса - це привабливо і сексуально, і проходять ряд випробувань під наглядом суворого журі. Вперше в другому сезоні суддею проекту став український актор театру і кіно, зірка двох сезонів фільму «Мухтар», серіалу «Хазяйка» і фільму «Тіні незабутих предків» Богдан Юсипчук.