Світлана Весна презентувала нову музичну композицію


Заслужена артистка України Світлана Весна презентувала нову музичну композицію та відеокліп «Мріємо»!

Новий твір – це легкий, енергійний трек з яскравим відеорядом, наповнений щирими емоціями та почуттями.

Після популярних хітів: «Мій рідний край», «Перше почуття», «Назустріч долі», «Літній дощ», «Будь моїм», «Літо», «Діти України», співачка зазвучить в новому стилі.

 «Атмосфера на зйомках кліпу була дуже позитивною, ми працювали, як одна велика родина: комфортно, затишно і весело. Кожен відповідав за свою роботу, усі допомагали і підтримували один одного. Ми створили місце щасливих людей, рай на землі, де панує любов, радість, щастя, багато тепла і посмішок. Сам процес зйомок для мене виявився легким, адже працювала команда професіоналів», – розповідає Світлана Весна.

Автори пісні – композитор Олег Макаревич та поет Андрій Фень, аранжування – Андрій Бакун. Режисером кліпу виступив відомий кліпмейкер та фотограф – Володимир Шурубура, стиль – Марія Шурубура. Продюсер – Володимир Куртяк.

Презентація відеокліпу відбувається саме в час Воскресіння Христового, коли все навколо оживає: і природа, і людські серця. А, найважливіше, воскресає любов, яка є найвеличнішим почуттям на світі, і тільки вона врятує світ!