Святкове оформлення «стометрівки» обійдеться Івано-Франківську в три мільйони


КП «Івано-Франківськміськсвітло» оголосило тендер на купівлю світлодіодної арки.

ЇЇ мають намір встановити на пішохідній частині вулиці Незалежності. Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Очікувана вартість становить 3 мільйони гривень.

Аукціон повинен відбутись 27 листопада. Водночас доставити товар переможець торгів зобов’язується до 25 грудня.

Згідно технічного завдання, конструкція арки має складаєтьсь із променів, які виглядають як струї води, що витікають із квітки лілії. Промені параболічної арки виконані із металевих прямокутних труб розміром 60х40х3 і розміром 40х40х3,  із прокату листового, діаметром 6 мм. Конструкція променів арки укріплена дротом катанкою діаметром 6,5 мм. Квітка параболічної арки виконана із квадратного профілю розмірами 12х12 мм і дроту катанки діаметром 6,5 мм. Кріплення арки до бетонних фундаментів виконано в двох місцях за допомогою анкерів і метизів, а також круга.

«Дюралайт на зовнішній частині арки мерехтить білим теплим кольором. На внутрішній частині конструкції використовується світлодіодна гірлянда (28 штук),  мерехтить холодним білим кольором. Кожна гірлянда має довжину 10 м, на якій є 100 діодів. Відстань між світлодіодами – 10см. Колір LED -  білий теплий», - йдеться в документі.

Термін експлуатації 20000 годин.