Свято Хліба 2015 року – вже цієї неділі у Івано-Франківську


6 вересня 2015 року в Івано-Франківську пройде традиційний фестиваль “Свято Хліба”.

В рамках “Свята хліба 2015″ на площі Ринок біля ратуші місцеві пекарі та кондитери презентуватимуть свої новинки, пройдуть творчі майстерні для дітей, а під час мистецької частини свята будуть показані традиції українських хліборобів під час збору врожаю та відбудеться нагородження кращих працівників хлібопекарської, кондитерської галузі, пише ГК.

Свято започатковане організацією «Івано-Франківська гільдія приватних пекарів та кондитерів» і вже стало улюбленим для франківців та гостей міста. Як відзначив голова гільдії Ростислав Кукурудз, цього року на святі будуть представлені 12 великих пекарень з Івано-Франківська та області, зокрема, із Калуського, Рожнятівського районів. Також  свою продукцію представить одна пекарня з Львівської області.

Родзинкою цьогорічного свята стане еко-тематика, зокрема, органічні вироби. Практично кожен виробник на святі буде представляти свої напрацювання в цьому напрямку. Це хліб та кондитерські вироби, виготовлені із 100%  натуральних складників на натуральних заквасках без використання штучних компонентів.