«Свято хліба 2015»


«Свято хліба 2015» відбудеться у неділю, 6 вересня о 12.00 год. на площі Ринок з усіма традиційними атрибутами фестивалю – урочистим відкриттям та театралізованим дійством, присвяченим збору врожаю, виставкою-ярмарком пекарських та кондитерських підприємств міста Івано-Франківська та області, а також творчими майстернями для дітей та концертною програмою від Муніципального центру дозвілля.

На святі будуть представлені 12 великих пекарень з Івано-Франківська та області, зокрема, із Калуського, Косівського, Рожнятівського районів. Також свою продукцію представить одна пекарня з Львівської області.

Родзинкою цьогорічного свята стане еко-тематика, зокрема, органічні вироби. Практично кожен виробник на святі буде представляти свої напрацювання в цьому напрямку. Це хліб та кондитерські вироби, виготовлені із 100% натуральних складників на натуральних заквасках без використання штучних компонентів.

Новинкою «Свята хліба 2015» стане еко-зона, в якій будуть презентувати свою продукцію та виробничій процес запрошені виробники органічних продуктів харчування з Івано-Франківської області. Також очікують виробників екологічної та органічної продукції із Закарпаття.