Сильні морози спричинили замерзання водопровідних вводів


Святкували Різдво – без водопостачання. Мешканці у 40-ка будинках опинилися у скрутній ситуації. У зв’язку з погіршенням погодніх умов. Сильні морози спричинили замерзання водопровідних вводів, кажуть комунальники. Це унеможливило подачу води лише до квартир, які приєднанні до цих стояків

Аби відновити водопостачання жильці зверталися до організацій – балансоутримувачів. Щоправда, не всі дочекалися допомоги, кажуть в мерії. Відтак ці скарги довелося приймати міській владі, пише ТРК ВЕЖА.

Аварійна служба працювала цілодобово, стерджують в Муніципальній управляючій компанії. Ліквідувати наслідки негоди допомагали працівники «Водоекотехпрому». Комунальники кажуть, люди опинилися без води через недбалість забудовників. Оскільки ті не дотрималися техніки експлуатації мереж водопостачання при споружуванні багатоповерхівок.

Наразі “замерзлими” залишилася третина стояків в новобудовах, констатують комунальники. Пошкодженні водопровідні вводи їм доводиться повністю замінювати на нові.

У «Водоекотехпромі» стверджують, упродовж святкових вихідних подали воду до всіх будинків. Аварійна ситуація виникла лише в Тисмениці. До вечора комунальники відновили водопостачання до всіх тамтешніх помешкань.