Силою розуму та ідеї дивуватимуть франківців на TEDxIvanoFrankivsk 2017


П'ятий рік поспіль в Івано-Франківську відбуваються конференції TEDx. 2017 не став винятком.

Про ідею, спікерів та квитки цьогорічної конференції розповіли ЗМІ її організатори Христина Вінтонів, Михайло Джогола та Олег Ретуш, інформує Бліц-Інфо.

"Тема TEDxIvanoFrankivsk у  2017 - «Power of mind», тобто "Сила розуму". Ми хочемо показати нашим гостям яскраві приклади сили розуму, яка відобразилась в діях і результатах. Показати яскраві приклади успішних людей, які втілили власні ідеї в життя і закарбувались у пам’яті багатьох інших людей», – каже Джогола.

Слід зауважити, цьогоріч організатори розраховують на більшу кількість учасників, тому проведуть захід не у філармонії, а  в "Арені-центр". Там може вміститись понад 650 осіб, натомість як у філармонії лише 400. 

Щодо спікерів, то організатори наразі привідкривають завісу лиш частково - називають тільки три прізвища. Кажуть, ще тривають переговори з багатьома відомими людьми. Але, запевняють, ділитись силою розуму будуть люди із різних сфер життя. 

"Наразі можемо сказати, що буде Алан Янг – колишній голова та головний виконавчий директор, провідної американської фірми Powers Young & Company, а нині волонтер Корпусу Миру в Україні, видавець і поет, нащадок галицької шляхти, кавалера міжнародного Ордену Усмішки Іван Малкович та Ярема Стецик – художник, музикант, дизайнер Також ми очікуємо відповіді від президента УКУ Бориса Гудзяка та в. о. міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун. Але це далеко ще не весь список! Загалом має виступити 10-12 виступаючих. Також ми відкриті до пропозицій від франківців. Якщо вони знають людей, які мають чим поділитись з іншими, то ми готові їх запросити», – каже Христина Вінтонів.

Окрім того, команда проекту презентувала сайт TEDxIvanoFrankivsk. На ресурсі зберуть інформацію про всі попередні конференції в місті, спікерів та учасників команди. А також на сайті можна буде придбати квитки на захід.

"Продаж квитків розпочнемо вже сьогодні. Ціна квитка стартуватиме з 200 гривень. Традиційно чим менше часу залишатиметься до події, тим дорожчим ставатиме вартість.Окрім сайту квитки можна буде придбати на сторінці TEDxIvanoFrankivsk в мережі Фейсбук. Втім, продаватимемо тільки онлайн, аби уникнути підробок", – розповідає координатор технічною частиною Олег Регуш.

На найвідданішого прихильника TEDxIvanoFrankivsk, який першим придбає квиток, чекає подарунок – ще один квиток.

Наостанок організатори зазначили, що вони - неприбуткова організація, тож будуть раді співпраці з ішими організаціями та бізнесом.