Синоптик розповіла, коли до України прийде справжня весна


Українцям варто очікувати на справжнє весняне потепління вже цими вихідними

Про це в ефірі Еспресо.TV заявила синоптик Наталка Діденко.

Вона зазначила, що сьогодні через сильний вітер та низьку температуру повітря в державі по-зимньому холодно, через що варто одягатися тепліше. 27 березня на більшості території буде сухо, втім на північному сході може пройти сніг. 

Сьогодні найтепліше буде у західних областях, там очікується 10-12 градусів тепла, опадів не передбачається. Тим часом на Житомирщині та Київщині буде сонячно, однак над Чернігівщиною та Сумщиною буде хмарно, очікуються дощ та мокрий сніг, температура в межах +4 +9°C. Подібна погода очікується й на сході. 

В центральній частині України погода буде мінливою: якщо на Вінничині пануватиме сонце, то на Полтавщині та Дніпропетрівщині пройде дощ. І південних регіонах буде тепло, темпетарура подекуди становитиме +5 +7°C, а в Одеській області 10-12 градусів тепла. В столиці опадів не передбачається, однак буде сильний вітер, максимальна темпетаруа становитиме +8°C.

Таким чином погода протягом всьго тижня буде мінливою. 

"З 1-2 квітня можете сміливо закидати на верхню полицю зимові речі, тому що буде і сонячно, і сухо, і тепло", - наголосила Діденко.