Талановитих франківців запрошують до участі у вуличному мюзиклі


Команда активістів взялась за підготовку вуличного мюзиклу в Івано-Франківську. Тож запрошують таланових франківчан до участі.

Про це в мережі повідомив франківський стартапер, організатор Франківського Півмарафону Сергій Караванець, передає Бліц-Інфо.

"Друзі, тут так склалося, шо я зізнався собі в своєму давньому дитячому бажанні - бути актором та співати. Глушив цей талант все свідоме життя. Не так давно я зайшов в "підвал свідомості", де валялася ця древня дитяча мрія. І ось, шо я зрозумів: в Україні десятки тисяч творчих талантів, яким колись, так як і мені, сказали приблизно "шо це нікому не потрібно". Ось ми і забули, цим так завжди хотіли стати. Пора вертатися до природи. Коротше, наша команда почала підготовку вуличного мюзиклу (це там, де багато танцюють, співають, грають) на урбаністичну тему проблем міста. Ми активно залучаємо талановитих людей, які хочуть докластися до реалізації якісної події! Ніяких обмежень по віку та підготовці. Ніхто не народився професіоналом, але ми ними станемо, коли докладемо зусиль", - пише активіст.

Тож бажаючих долучитись до мюзиклу, запрошують на презентацію, де розкажуть про концепт, сюжет та всі інші деталі.

Час та місце: 11 травня, 18:30, готель Дністер, другий поверх.