Тепло увімкнули, але не всюди: Франківці скаржаться на холодні батареї


З 16 жовтня в Івано-Франківську офіційно стартував опалювальний сезон.

Протягом ночі тепловики запускали опалення на всіх котельнях міста. Як запевняють тепловики, щоб система повністю запрацювала необхідно три дні, інформує Бліц-Інфо.

Наразі «Теплокомуненерго» вже запустило 31 котельню та 25 центральних теплових пунктів. У СТЕК кажуть, що ще о 16-й 16 жовтня запустили котельню на Індустріальній. 

Оскільки вдень на вулиці тепло, франківці у соцмережах поділились на два табори: одні нарікають, що в них ще холодні батареї, а інші кажуть, що сплять з відкритим вікном і не вмикають опалення.

Щоб зрозуміти, яка ситуація з увімкненням опалення, в соцмережі влаштували перекличку. Як пишуть франківці, досі холодні батареї на вулицях: Івасюка, Івана-Павла ІІ, початок Вовчинецької, Галицька,  Набережна, Мазепи, Хоткевича, Коновальця, Бандери, Толстого, Сорохтея, Карпатська, Привокзальна, частина Довженка, Короля Данила, південний Бульвар.

Варто зауважити, що цьогоріч шість будинків отримали дозволи на відімкнення від централізованого опалення і встановлення автономки. Тож ці мешканці самі вирішують коли стартує опалювальний сезон.

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!