«Тепловик-Прикарпаття» запрошує франківців підтримати команду у матчі з «Кременем»


У вівторок, 25 квітня, на стадіоні «Рух» відбулося відкрите тренування МФК «Тепловик-Прикарпаття» з підготовки до матчу 27 туру чемпіонату України серед команд другої ліги, який відбудеться у п’ятницю, 28 квітня о 18:00.

Футболісти МФК «Тепловик-Прикарпаття» запросили вболівальників прийти та підтримати команду у матчі із кременчуцьким «Кременем», пише Репортер.

Перед початком відкритого тренування гравці звернулись із відео-зверненням до вболівальників Івано-Франківська та області – прийти та підтримати команду у принциповому двобої із кременчуцьким «Кременем».

«Такого результату, як в двох попередніх домашніх матчах, мабуть не буде», – сказав головний тренер команди Володимир Ковалюк. – Перш за все ми граємо для уболівальників. Тому в матчі із «Кременем» хочемо зіграти якнайкраще та здобути переможний результат. Як відомо, краще сім разів перемогти 1:0, чим одного разу 7:0, а потім в шести матчах не здобувати перемоги. Попередню гру із ФК «Нікополь» ми вже забули і планомірно готуємось до наступного суперника».

У весняній частині поточного чемпіонату МФК «Тепловик-Прикарпаття»  провело три домашні матчі на стадіоні «Рух», в яких отримало три перемоги, із загальним рахунком 13-1. У виїзних матчах команда із Івано-Франківська здобула лише одну нічию – із «Балканами». У двох поєдинках із командами, що наразі знаходяться в нижній частині турнірної таблиці – «Ілічівцем -2» та ФК «Нікополь»,  футболісти Прикарпаття зазнали поразок.

Продаж квитків на матч із «Кременем» стартує у четвер, 27 квітня. Квитки можна буде придбати в касі МСЦ «Рух» з 11:00 до 17:00, а також в день матчу.