Тепловики рекомендують франківцям боржникам укласти договір, аби розтермінувати платежі


У зв’язку із численними зверненнями громадян щодо розтермінування боргу, що утворився перед ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» франківцям рекомендують укладати договори для розтермінування платежів.

Як інформує прес-служба підприємства, для укладання договору про реструктуризацію боргу необхідно звертатися до керівника групи по роботі з боржниками Сервісного центру підприємства Руслана КОРОСТІЛЯ (4 поверх) і мати при собі такі документи:

- копії паспорту та ідентифікаційного коду;

- копію квитанції про оплату 25% першого внеску від суми заборгованості.

Угода про розтермінування боргів укладається на півроку, якщо борг перед підприємством накопичився до 5000 гривень. При чому перший внесок боржника має бути не менше 25% боргу.

У разі, коли боржник є пенсіонером із мінімальною пенсією чи інвалід, то підприємство іде на зустріч такій людині і перший внесок переглядається в сторону зменшення. Якщо боржник вже має судовий позов щодо погашення боргів, то окрім першого внеску він має погасити і судовий збір.

Після укладання Договору абонент отримає на руки Угоду про реструктуризацію боргу, яку необхідно віднести у Департамент соціальної політики МВК для відновлення субсидування.

Щодо всіх додаткових питань і роз’яснень просимо звертатися за телефоном:

(0342) 54-09-60 у робочі дні з 08.00 до 16.00.