"Термінатор" зіграє Захара Беркута в історичному фільмі, який знімають у Карпатах


На Закарпатті у Синевирській Поляні почалися зйомки повнометражного історичного екшену "Захар Беркут" режисера Ахтема Сеітаблаєва.

За сюжетом, монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, знищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Проте вночі кілька місцевих мисливців — брати Беркути потайки пробираються в табір і звільняють полонених. Не тямлячись від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак у невеликої громади гірських мисливців під проводом Захара Беркута є свій план, як назавжди зупинити численного ворога, повідомляє 112 канал.

У роботі над екшеном "Захар Беркут", який створюється за мотивами однойменної повісті Івана Франка, візьме участь велика міжнародна акторська команда з України, США, Казахстану, Великої Британії та Монголії.

Як повідомлялося раніше, головну роль у фільмі зіграє голлівудський актор Роберт Патрік ("Термінатор 2: Судний день", "Міцний горішок 2", "Ангели Чарлі 2"), який уже опублікував фото свого перебування в Україні.

Також на широкому екрані глядачі побачать: Андрія Ісаєнка ("Кіборги"), Олега Волощенка ("Сторожова Застава"), Цегміда Церенболда ("Військо Мин Бала"), Томмі Фленагана ("Хоробре серце", "Гладіатор", "Місто гріхів"), Поппі Дрейтон ("Абатство Даунтон"), Аяна Утепбергена ("Військо Мин Бала", "Діамантовий меч"), Алекса МакНіколла ("5-та хвиля", "Аксель"), Віктора Жданова ("Кіборги"), Ержана Нуримбета ("Сторожова Застава"), Елісон Дуді ("Індіана Джонс і останній хрестовий похід") та інших.

Дитячі ролі у стрічці виконають Михайло Корженівський, Андрій Сторож, Юрій Єрко, Михайло Черняков, Аліна Довбуш, Євген Лебедин.

Завершити знімальний період творці фільму планують наприкінці серпня, а прем'єра стрічки відбудеться в 2019 році.